PASSEJAR

toppassejar

RUTES PER CAMÍ

El poble de la Nou de Gaià està envoltat de naturalesa. És un plaer passejar i disfrutar d'un paissatge que combina boscos i conrreus de secar. Des del mateix poble, es pot accedir a a diversos camins de curt recorregut que presenten una accessibilitat excel·lent, ja que están esfaltats, i poden ser transitats amb automòbil, bicicleta o a peu.

CAMÍ DE LA SITGETA (del camp de futbol)

Aquest camí fa un recorregut per la zona Est del poble i passa pel costat del camp de futbol. S'aconsella començar el recorregut per l'Accés A donat que el tram que passa pel costat del camp de futbol té bastanta pendent i és millor fer-lo de baixada. Es pot accedir per dos punts;

(Accés A) Des del encreuament de la carretera T202 (Avinguda Catalunya) amb la T 211 (direcció La Pobla de Montornès). Es troba indicat per un panell de ruta verda.

(Accés B) Des de l'Avinguda Catalunya sortint del Carrer Nou. Veureu un indicador que posa Camp de Futbol.

Aquest camí també accedeix a un altre tram que arriba fins a La Pobla de Montornès.

rutacf

camis2camis1camis3

 

CAMÍ DE LES FONTANILLES


Aquest camí fa un recorregut per la zona Oest del poble. S'aconsella començar el recorregut per l'Accés A donat que el tram que passa pel costat dels safarejos té bastanta pendent i és millor fer-lo de baixada. El recorregut pot ser escurçat passant per el torrent de les Fontanilles, que queda a mig camí. Es pot accedir per dos punts;

(Accés A) Sortint del centre del poble, des del Cercat o de la plaça del Centenari i baixant pel camí direcció als antics Safarejos.

(Accés B) Des del encreuament de la carretera T202 (Avinguda Catalunya) amb la T 211 (direcció La Pobla de Montornès). Es troba indicat per un panell de ruta verda.

Aquest camí també accedeix a un altre tram que arriba fins a Vespella de Gaià.

cami2

camif1camif2camif3

 

LLOCS D'INTERÈS

Visiteu la secció LLOCS D'INTERÈS on trobareu els edificis i espais més emblemàtics del nostre municipi.

 

PLANOL DE CAMINS DEL TERME

Al plànol es poden veure tots els camins del terme, alguns, vies antigues de comunicació amb els pobles veïns de la Riera de Gaià, Salomó, la Pobla de Montornès, Altafulla i Vespella. Altres, i no menys importants, d'accés als conreus. Tots ells, vies de passeig amb l'atractiu de la pedra seca de marges, trones, barraques i altres construccions a més a més del paisatge de secà, propi de la zona, de garrofers, oliveres, ametllers i vinya.

Veniu a descobrir-los! Només us demanem que sigueu amables i respectuosos amb l'entorn.

 

Documents associats: